De beste opslag in Breezand

Op zoek naar opslagruimte in Breezand? Dan moet u bij Bert’s Boxx zijn. Wij verhuren opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Opslagruimte huren is erg voordelig bij ons. Het begint bij slechts € 19,00 per maand. Of u nu iets kleins of groots wilt stallen: bij ons kan het. We bezitten opslagruimtes van 1 tot 36 vierkante meter groot. En nog beter: de duur maakt ook niet uit. Of u nou een tijdelijke opslag zoekt of een self storage voor heel het jaar of jaren wenst. Bert’s Boxx heeft opslagruimtes in Hippolytushoef, Den Helder en Breezand.

Onze opslagruimte in Breezand is nieuw

Wellicht heeft u onze naam al wel eens gehoord. Wij bestaan dan ook al sinds 2009. Echter, dat was met een opslagruimte in Hippolytushoef. Sinds 2015 kan men ook opslagruimte van ons huren in Den Helder. En de nieuwste vestiging vindt u sinds 2024 in Breezand. Wij zijn specialist als het om self storage gaat. Zodra u bij ons een opslagruimte huurt (een BOXX welteverstaan) koopt u meteen een persoonlijk slot met 3 sleutels, zelf verzorgen mag ook, en een persoonlijke code. Met de code kunt u het pand betreden. Het slot is voor uw opslagruimte. Bij inschrijving betaalt u 1 maand huur, de borg en het slot en weet u dat u 1 maand helemaal gratis krijgt? En u krijgt er ook nog eens vier verhuisdozen bij! Wacht dus niet langer en besluit nu een opslagruimte te huren bij onze nieuwe locatie in Breezand.

Hoe lang zit ik aan mijn BOXX vast?

U bepaalt zelf hoe lang u de opslagruimte wilt huren. Bent u op zoek naar tijdelijke opslag? Bert’s Boxx is de oplossing. U kunt uw boxx eventueel bij aanvang meteen opzeggen. Maar het kan uiteraard ook voorkomen dat u meer dan een jaar iets moet stallen. Ook dat kan prima bij ons in Breezand. Bij vooruitbetaling voor een jaar krijgt u nog 1 maand extra gratis. Is de opslagruimte in Breezand niet meer nodig voor u? Dan kunt u deze maandelijks en makkelijk via een mail opzeggen. Na deze tijdelijke opslag krijgt u uiteraard ook netjes uw borg terug die u bij aanvang van de verhuur heeft betaald. Zo simpel is het! Dus maak snel een afspraak voor een bezoekje aan Bert’s Boxx.

Voordelen Bert’s Boxx

Zoek niet langer in Breezand naar een self storage. Bert’s Boxx helpt u verder. Graag sommen wij nog even enkele mooie voordelen op:

  • Makkelijk opzeggen per maand
  • 1 maand huur is volledig gratis
  • Dagelijkse toegang tot uw opslagruimte
  • Betrouwbaar met de unieke sleutels, codes, camerabewaking
  • Simpele betaalmethode met automatische incasso

Contactgegevens

Zoekt u dus een bewezen en betrouwbaar bedrijf voor opslag? Bert’s Boxx is uw partner. Bel naar 06-25505272 of mail info@bertsboxx.nl voor het huren van de beste opslagruimte in Den Helder!