Tijdelijk of langdurig

Voor een opslagruimte nabij Julianadorp moet u bij Bert’s Boxx zijn. Vanuit Julianadorp bent u in minder dan 15 minuten bij ons. U vindt ons in zowel Breezand, Den Helder als Hippolytushoef. U kunt tijdelijk of langdurig een opslagruimte huren. Ook maakt het ons niet uit of u een opslagruimte zoekt als particulier of bedrijf. Onze self storage mag iedereen gebruiken. Zoekt u een tijdelijke opslag bij een betrouwbaar bedrijf? Maak dan snel een afspraak en kom naar Bert’s Boxx.

Onze opslagruimte nabij Julianadorp werkt simpel

Weet u al hoe groot uw opslagruimte moet zijn? Wij bieden self storage aan van 1 tot 36 vierkante meter. U kunt dus uw kleine spullen kwijt. Maar ook een gehele inboedel kan bij ons gestald worden. Bent u niet zeker welke maat u nodig heeft ? U kan altijd bellen en een afspraak maken voor bezichtiging, ook het inschrijven is altijd op afspraak, met 4 vestigingen kunnen we niet overal elke dag de hele dag aanwezig zijn. Een opslagruimte huren verloopt heel simpel. U koopt een slot en 3 sleutels bij ons, natuurlijk mag u deze ook zelf meebrengen. Verder krijgt u nog een persoonlijke code waarmee u het pand in kunt. De eerste maand huur, borg en slot betaalt u bij aanvang van de huurperiode, u krijgt dan ook meteen 1 maand huur gratis. Vanaf de derde maand gaat de huur via automatische incasso. Bovendien krijgt u 4 verhuisdozen gratis mee. Die kunt u alvast vullen thuis in Julianadorp. U kunt ze vervolgens veilig, schoon en droog stallen in een opslagruimte van ons. Wat betreft het verzekeren van uw spullen geeft u aan uw eigen inboedelverzekeraar door dat een deel van uw inboedel tijdelijk op een ander adres staat, u bent dan gewoon verzekerd zoals bij u thuis.

En daarna?

Zoals gezegd kan iedereen bij ons terecht. Particulieren en bedrijven. Elke dag van 6.00 uur tot 23.00 uur. Maar uiteraard bent u de enige die toegang heeft tot uw eigen tijdelijke opslag. Is de opslagruimte niet meer nodig? Geef dit dan voor de 16e van de maand aan. Anders wordt de volgende maand alweer meegepakt in de automatische incasso. De twee weken van die maand heeft u de tijd uw boxx leeg en zonder slot op te leveren en gaat U weer richting Julianadorp of elders met uw spullen. Wij hebben ze vochtvrij, beveiligd en verwarmd voor u gehouden. Uw borg krijgt u natuurlijk weer retour na afloop van uw huurperiode. Bent u al overtuigd?

Waar kan ik het beste heen?

Julianadorp ligt vlakbij drie van onze vestigingen. De twee in Den Helder aan het Kooypunt zijn makkelijk te bereiken maar als u met het pontje gaat is Breezand nog dichter bij ! Als u dus een opslagruimte nabij Julianadorp zoekt, dan heeft u ruime keuze. Vanuit Julianadorp bent u in no time in Breezand of Den Helder maar ook Hippolytushoef is niet ver.

Kom dus ook een opslagruimte huren bij Bert’s Boxx. Wij garanderen u:

  • 1 maand gratis
  • Vier gratis verhuisdozen
  • Dagelijks toegang
  • Schoon, veilig en droog
  • Self storage van 1 tot 36 vierkante meter

Neem contact met ons op

Kortom, Bert’s Boxx is uw partner als het gaat om tijdelijke opslag. Hoe lang die opslag dan ook mag duren. Neem contact met ons op via telefoonnummer 06-25505272 of e-mailadres info@bertsboxx.nl. Bert’s Boxx heeft de best passende opslagruimte nabij Julianadorp voor u!