Expert in self storage

Bert’s Boxx is de expert als het gaat om opslagruimte. Wij doen dit werk als sinds 2009. Iedereen heeft ons inmiddels al gevonden. Particulieren die bijvoorbeeld hun motorfiets voor de winter willen stallen. Bedrijven die hun promotiemateriaal een tijdelijke plek willen geven. Ook voor u hebben wij de perfecte opslagruimte. U vindt ons in Den Helder en Hippolytushoef. Komt u ons zo ook een bezoekje brengen?

Hoe groot moet uw opslagruimte zijn?

Iedere opslag is anders. De twee voorbeelden hierboven geven dat al een beetje aan. Een opslagruimte voor een motorfiets kan immers een stuk kleiner zijn dan die voor grote vlaggen, banners, tafels en ander promotiemateriaal. Als u een opslagruimte wilt huren, is het verstandig eerst te bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft. U geeft dat aan ons door waarna wij een contract met u opstellen. U koopt een slot en sleutels voor uw ruimte en het vullen kan beginnen. U kunt het vanaf hier allemaal alleen af. Met een unieke code kunt u ons pand geheel zelfstandig betreden. Van 6.00 uur ‘s ochtends tot 23.00 uur in de late avond. Met uw eigen sleutel kunt u uw opslagruimte openen. Deze is geheel veilig, droog en schoon. Al uw spullen staan dus zeer goed opgeborgen! Is dit waar u naar op zoek bent? Kom dan snel naar Hippolytushoef of Den Helder!

Unieke voordelen bij Bert’s Boxx

Natuurlijk zijn er meer bedrijven die opslagruimte aanbieden. Maar Bert’s Boxx bestaat niet voor niets al sinds 2009. Wij zijn een bewezen en betrouwbaar bedrijf. Kies daarom ook voor Bert’s Boxx. Uw spullen zijn het waard. Als u voor Bert’s Boxx kiest, dan kiest u voor:Opslagruimte

  • Gemak: wij zijn elke dag open van 6.00 tot 23.00
  • Profijt: vijf gratis verhuisdozen als cadeau bij uw eerste maand
  • Kwaliteit: uw self storage is droog, veilig en schoon
  • Voordeel: de eerste maand is gratis, daarna nog steeds voordelig
  • Variatie: de ruimtes variĆ«ren tussen de 1 en 36 vierkante meter

Er is ook een opslagruimte voor u

Kortom, bij Bert’s Boxx vindt u de beste opslagruimtes. Breng meteen een bezoekje aan ons. Wat zult u gaan genieten van het veilige gevoel. Geen omkijken meer naar uw spullen. Heerlijk! Wilt u eerst meer informatie? Bel dan naar 06-25505272. U kunt uw vraag of verzoek ook mailen naar info@bertsboxx.nl. De beste opslagruimte vindt u bij Bert’s Boxx!