Schagen op zondag

Uw huis te klein? Garage Vol? Op naar Bert’s Boxx!

HIPPOLYTUSHOEF – Met een ‘tag’ opent hij de deur van zijn eigen boxen.Bert Waiboer, reeds bekend van zijn Indoor Spuitservice, komt nu ook met een andere dienstverlening: Bert’s Boxx.

Inderdaad, een self storage om spulletjes op te slaan. Op het industrieterrein Molenveld in Hippolytushoef zijn de self storage boxen in verschillende afmetingen te vinden. Bert: “Hoe vaak wij het met ons spuitwerk niet meegemaakt hebben dat de opdrachtgevers hun meubelen of andere spullen elders moeten opslaan‚Ķ”

Flexibel

“De self storage”, vervolgt Waiboer, “is de meest flexibele oplossing voor tijdelijke of permanente opslag voor particulieren en bedrijven. Ideaal voor verbouwing of verhuizing. Je kunt een box in verschillende groottes huren voor lange of korte tijd. Tuinmeubilair, kampeerspullen, skiboxen, surfplanken, spullen van de boot, fietsen motoren en dergelijke. Bijna alles kan en mag en het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke waar of illegale goederen betreft.”De boxen worden 24 uur per dag bewaakt door camera’s. De ruimtes zijn goed geïsoleerd, de spullen staan ‘s winters dan ook behaaglijk en vochtvrij.

Motoren
Bert Waiboer is ook voornemens om een winterstalling voor motoren te faciliteren. Op de eerste verdieping van het hoofdgebouw is plaats voor ongeveer 35 motoren die eventueel aangesloten kunnen worden op een druppelaar om de accu in conditie te houden.