Opslag voor iedereen

Bert’s Boxx opslagruimte nabij Schagen is voor iedereen beschikbaar. Voor zowel particulieren en bedrijven hebben wij de optimale opslagruimte. Bent u ook op zoek naar een betrouwbare self storage? Wij leggen u graag uit wat wij u te bieden hebben op het gebied van tijdelijke opslag. Wij zitten in elk geval in Den Helder en Hippolytushoef. Beide nog geen half uurtje rijden van Schagen af. Heeft u interesse in een opslagruimte huren? Lees dan snel verder.

Onze opslagruimte nabij Schagen is uiterst flexibel

Bert’s Boxx staat al sinds 2009 bekend als een uiterst flexibel bedrijf dat self storage aanbiedt. Ten eerste zijn wij flexibel omdat we maar liefst twee vestigingen hebben. Welke voor u het handigst is; die kiest u gewoon! Ook zijn wij uiterst flexibel in de grootte van opslagruimte. Heeft u voor uw spullen uit Schagen een kleine of een grote opslagruimte nodig? Wij hebben het allemaal. Bij ons vindt u self storage van 1 tot 36 vierkant meter. Ook voor u zit de ideale opslagruimte er dus tussen! Tot slot zijn wij flexibel in tijden. U kunt uw tijdelijke opslag namelijk bezoeken van 6.00 uur ‘s ochtends tot 23.00 uur in de nacht! U begrijpt; voor de meeste mogelijkheden moet u bij Bert’s Boxx zijn.

Wanneer de opslag niet meer nodig is

Onze opslagruimte nabij Schagen kan net zo lang gehuurd worden als u wilt. Maar meestal is er sprake van een tijdelijke opslag. Als uw spullen weer terug kunnen naar Schagen, bijvoorbeeld in uw nieuwe woning, dan kan het huurcontract opgezegd worden. U levert uw sleutels in en wij geven u de borg terug. Zo simpel is het! Heeft u vanuit Schagen of elders nog een keer een opslagruimte nodig hebben? Dan kunt u op elk moment een nieuwe opslagruimte bij ons huren. Wij helpen u daar graag aan!

Alles komt voorbij

Vanwege onze lange ervaring, schrikken wij nergens meer van op. U kunt zowat alles in onze opslagruimtes kwijt. Opslagruimte ShagenNatuurlijk heeft u al iets in gedachten, maar hierbij nog enkele voorbeelden:

  • Professionele surfboards
  • Excentrieke sportmotoren
  • Klassieke meubelen
  • Exclusief promotiemateriaal
  • Bijzondere vishengels

Bel ons vandaag nog

Wilt u uw spullen vanuit Schagen ergens veilig en droog onderbrengen? Bel dan met Bert’s Boxx via 06-25505272. Of mail uw vraag naar info@bertsboxx.nl. Wij hebben ook √∫w opslagruimte nabij Schagen!