De beste BOXX voor u

Bert’s Boxx staat al sinds 2009 bekend als het bedrijf in self storage. Zowel in Hippolytushoef als in Den Helder. Daar hebben we sinds 2015 ook een vestiging. Wij vertellen u graag waarom mensen voor Bert’s Boxx kiezen als het om self storage gaat. Dat doen ze om verschillende redenen. De grote keus in oppervlak bijvoorbeeld. En de grote zelfstandigheid. Die wordt ook zeer gewaardeerd. Lees snel verder en zie wat onze self storage voor u kan betekenen.

Voordelen van onze opslagruimte

Een opslagruimte bij Bert’s Boxx heet toepasselijk een BOXX. Wij bieden opslagruimtes aan voor iedereen. Particulieren en bedrijven; alles kan bij ons terecht. Bij ons vindt u self storage in verschillende groottes. Ze variëren van 1 tot 36 vierkante meter vloeroppervlak. U kunt er dus van alles in kwijt. Van kleine doosjes Kerstspullen tot een grote boot. Vaak hebben mensen tijdelijk een self storage nodig. Er worden dan meubelen in gestald. Zodra een nieuw huis dan gereed is, kunnen de meubelen er weer uit. Maar tijdelijk hoeft natuurlijk niet. U kunt het hele jaar gebruik maken van onze self storage. Wist u ook al dat u er elke dag bij terecht kunt? Bert’s Boxx is namelijk dagelijks open van 6.00 uur tot maar liefst 23.00 uur. U kunt het pand overigens zelfstandig in. Dankzij uw persoonlijke elektronische sleutel of code. Uw BOXX is uiteraard ook enkel door u te betreden.

Self storage: iets voor u?

Een van de belangrijke kenmerken van self storage is de grote hoeveelheid zelfstandigheid. Zoals al gemeld: u kunt geheel zelfstandig ons pand en uw BOXX in. U koopt bij aanvang bij ons een slot met 3 unieke sleutels. En wij vragen u om een borg.Hiermee zorgen wij ervoor dat al onze opslagruimtes altijd netjesen schoon worden opgeleverd nadatze gebruikt zijn. Maar verder betaalt u vrijwel niets. Wist u bijvoorbeeld dat de eerste maand huur volledig gratis is? En daarna heeft u al vanaf slechts € 17,50 een opslagruimte! Het opzeggen verloopt ook erg zelfstandig en makkelijk. U geeft voor de 16e van de maand aan dat u uw BOXX wilt opzeggen. U levert uw sleutels in. En u laat uw opslagruimte bezemschoon achter. Dat is het. Makkelijk, toch? Wij zijn:

 

  • Betrouwbaar
  • Elke dag openIMG_5764
  • Flexibel in maten
  • Zeer betaalbaar
  • Goed te bereiken

Bel Bert’s Boxx

Bent u inmiddels overtuigd? Bel dan snel naar 06-25505272. Of mail naar info@bertsboxx.nl. Bij ons vindt u de betrouwbaarste self storage!