Kom snel naar Bert’s Boxx

Wist u dat Bert’s Boxx een opslagruimte in Hippolytushoef voor u heeft? In deze mooie plaats zijn wij sinds 2009 een begrip in self storage. Wij bieden tijdelijke opslag aan van 1 tot 36 vierkante meter vloeroppervlak. Ook voor uw spullen hebben wij dus de perfecte opslagruimte. Naast onze vestiging in Hippolytushoef hebben wij ook opslagruimtes in Den Helder. Wilt u een opslagruimte huren? Breng dan snel een bezoekje aan Bert’s Boxx.

Ook voor u hebben wij een opslagruimte in Hippolytushoef

Bij Bert’s Boxx kan iedereen een opslagruimte huren. Of u nou een opslagruimte zoekt als particulier of als bedrijf. De self storage van Bert’s Boxx staat, zoals al gemeld, zeer positief bekend in de regio. Dit komt onder andere omdat u vrijwel altijd terecht kunt bij uw opslagruimte. Het is namelijk zo dat wij in Hippolytushoef openingstijden hanteren van 6.00 uur tot 23.00 uur. Een ander groot voordeel is dat de eerste maand huur bij ons volledig gratis is. Onze werkwijze is bovendien erg overzichtelijk en gestructureerd. Wilt u een tijdelijke opslag huren? Dan betaalt u eerst € 14,95 voor de sleutels en het slot. De code om zelfstandig ons pand binnen te kunnen komen krijgt u er automatisch bij. U betaalt een bedrag als borg en het huren kan beginnen. Na de eerste gratis maand betaalt u eenmalig met pin. Daarna gaat een automatische incasso in. U huurt al een opslagruimte voor slechts € 17,50! Bent u overtuigd van de vele voordelen van Bert’s Boxx in Hippolytushoef?

Garanties bij ons in Hippolytushoef

Uiteraard zijn er heel veel bedrijven die self storage aanbieden. Maar de een is de andere niet. Daarom overtuigen wij u graag van de specifieke garanties die Bert’s Boxx u beidt. Overigens niet alleen in Hippolytushoef. In Den Helder, bij onze andere vestiging, helpen wij u met dezelfde voordelen, vriendelijkheid en vakkundigheid. Bij Bert’s Boxx kunt u gegarandeerd rekenen op:

Opslagruimte Hippolytushoef

  • Alle dagen open
  • Gratis eerste maand
  • Vijf gratis verhuisdozen
  • Droog, veilig en schoon
  • Van 1 tot 36 vierkante meter

Er is ook een opslagruimte voor u!

Kom dus snel naar Bert’s Boxx en regel ook tijdelijke opslag voor uw spullen. Als u meer informatie wenst, dan belt u naar 06-25505272. U kunt uw vragen ook mailen naar info@bertsboxx.nl. Wij hebben de beste opslagruimte in Hippolytushoef!