Bert’s Boxx, voor al uw opslag

Wilt u opslagruimte huren? Breng dan eens een bezoekje aan Bert’s Boxx. Wij zitten in Den Helder en Hippolytushoef. In laatstgenoemde stad weet men ons al sinds de oprichting in 2009 zeer goed te vinden. Zowel particulieren als bedrijven. Bij ons kan vrijwel alles opgeborgen worden in een opslagruimte. Ook bij Bert’s Boxx in Den Helder kan dit. Daar kan iedereen sinds 2015 terecht. Wilt u ook een eigen plekje huren? Kom dan snel langs of lees verder voor meer informatie.

Opslagruimte huren is heel makkelijk

U zoekt een geschikte opslagruimte? Dan horen wij graag van u hoe groot deze moet zijn. U vindt bij ons self storage van 1 tot 36 vierkante meter. Heeft u uw ideale opslagruimte gevonden? Dan kan het huren beginnen. U betaalt eerst een klein bedrag voor een slot en 3 sleutels. Ook betaalt u een borg. Maar wist u dat de eerste maand huren verder volledig gratis voor u is? Pas als u de opslagruimte na die eerste maand nog nodig lijkt te hebben begint het betalen. In de tweede maand kunt u het verschuldigde bedrag pinnen. Vanaf maand 3 wordt de huur via een automatische incasso ge├»nd. Dat klinkt makkelijk, toch? Dat is het ook. Bent u al overtuigd om een opslagruimte te huren bij Bert’s Boxx? Breng dan snel een bezoekje aan Hippolytushoef of Den Helder.

Voordelen

Het huren van een tijdelijke opslag is een belangrijke klus. Het gaat immers om uw persoonlijke spullen. Deze moeten veilig, droog en schoon staan. Of het nou om zelfgemaakte Kerstversieringen gaat of om een professionele motorfiets. Bert’s Boxx begrijpt dat als geen ander. Daarom houden wij strikt in de gaten of onze opslagruimtes schoon en netjes achter worden gelaten.Opslagruimte huren Vandaar die borg. Wilt u ook overtuigd worden van een gedegen opslagruimte? Kom dan naar Bert’s Boxx. Wij garanderen u de volgende voordelen:

  • Elke dag open
  • Eerste maand is gratis
  • Vijf verhuisdozen krijgt u gratis
  • Ruimtes van 1 tot 36 vierkante meter
  • Uw self storage is droog, veilig en schoon

Kom vandaag nog een ruimte huren

Verlos uzelf van die spullen die u nu niet goed kwijt kunt. Stal ze in een van onze opslagruimtes. Bel voor meer informatie 06-25505272. Mailen kan naar info@bertsboxx.nl. Of kom direct langs om meteen uw opslagruimte te huren!