De beste opslag in Den Helder

Op zoek naar opslagruimte in Den Helder? Dan moet u bij Bert’s Boxx wezen. Wij verhuren opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Opslagruimte huren is erg voordelig bij ons. Het begint bij slechts € 17,50 per maand. Of u nou iets kleins of groots wilt stallen: bij ons kan het. We bezitten opslagruimtes van 1 tot 36 vierkante meter groot. En nog beter: de duur maakt ook niet uit. Of u nou een tijdelijke opslag zoekt of een self storage voor heel het jaar wenst. Bert’s Boxx heeft opslagruimtes in Hippolytushoef en Den Helder, dus: tot zo!

Onze opslagruimte in Den Helder is nieuw

Wellicht heeft u onze naam al wel eens gehoord. Wij bestaan dan ook al sinds 2009. Echter, dat was met een opslagruimte in Hippolytushoef. Sinds 2015 kan men ook opslagruimte van ons huren in Den Helder. Wij zijn specialist als het om self storage gaat. Zodra u bij ons een opslagruimte huurt (een BOXX welteverstaan) koopt u meteen een persoonlijk slot met 3 sleutels en een persoonlijke code. Met de code kunt u het pand betreden. Het slot is voor uw opslagruimte. Wist u dat de eerste maand helemaal gratis is? En u krijgt er ook nog eens vijf verhuisdozen bij! Wacht dus niet langer en besluit nu een opslagruimte te huren bij ons in Den Helder.

Hoe lang zit ik aan mijn BOXX vast?

U bepaalt volledig zelf hoe lang u de opslagruimte wilt huren. Bent u op zoek naar tijdelijke opslag? Bert’s Boxx is de oplossing. Maar het kan uiteraard ook voorkomen dat u meer dan een jaar iets moet stallen. Ook dat kan prima bij ons in Den Helder. Is de opslagruimte in Den Helder niet meer nodig voor u? Dan kunt u deze makkelijk opzeggen. Na deze tijdelijke opslag krijgt u uiteraard ook netjes uw borg terug die u bij aanvang van de verhuur heeft betaald. Zo simpel is het! Breng dus snel ook een bezoekje aan Bert’s Boxx.

Voordelen Bert’s Boxx

Zoek niet langer in Den Helder naar een self storage. Bert’s Boxx helpt u verder. Graag sommen wij nog even enkele mooie voordelen op:opslagruimte Den Helder

  • Makkelijk opzeggen per maand
  • Eerste maand huur is volledig gratis
  • Dagelijkse toegang tot uw opslagruimte
  • Betrouwbaar met de unieke sleutels en codes
  • Simpele betaalmethode met automatische incasso

Contactgegevens

Zoekt u dus een bewezen en betrouwbaar bedrijf voor opslag? Bert’s Boxx is uw partner. Bel naar 06-25505272 of mail info@bertsboxx.nl voor het huren van de beste opslagruimte in Den Helder!