Bert’s Boxx: ook iets voor u?

Een opslagruimte nabij Kooypunt nodig? Kom dan eens een bezoekje brengen aan Bert’s Boxx. Wij hebben heel veel self storage mogelijkheden in Den Helder. Vanuit Kooypunt bent u in nog geen 15 minuten in Den Helder. Een opslagruimte bij ons huren is voor u dus zeer gemakkelijk. Bij Bert’s Boxx is voor alles wel een opslagruimte te vinden. Of u nou een jaar lang iets moet stallen of naar een tijdelijke opslag op zoek bent. Bert’s Boxx heeft het.

Opslagruimte nabij Kooypunt: die hebben wij voor u

Als u een opslagruimte wilt huren bij ons, dan moet u aan een paar dingen denken. Vergeet bijvoorbeeld uw identiteitsbewijs en een recent bankafschrift niet. Dit is nodig voor identiteit- en adrescontrole. Als u vanuit Kooypunt naar Den Helder rijdt, moet u uiteraard ook niet uw self storage spullen vergeten. Deze gaan immers in de opslagruimte. Hoeveel ruimte u nodig heeft is ook verstandig om al een beetje te weten. U vindt bij ons ruimtes tussen de 1 en 36 vierkante meter. Als u bij ons een opslagruimte huurt, dan is de eerste maand volledig gratis. Het enige dat u dan betaalt is de borg, het slot en de sleutels. Wist u dat u uw tijdelijke opslag vrijwel altijd kunt bekijken/bezoeken? Wij zijn open van 6.00 uur tot maar liefst 23.00 uur. U kunt met uw elektronische code zelfstandig ons pand betreden. Met uw unieke sleutel en slot opent u uw opslagruimte. Zo simpel is het.

Wilt u uw huur opzeggen?

Als uw spullen weer terug naar Kooypunt of elders kunnen, zegt u uw huur op. Dit moet uiterlijk de 15e van de maand. Anders betaalt u ook al voor de maand erop. En dat zou natuurlijk jammer zijn. Bent u al overtuigd van Bert’s Boxx? Kom dan snel vanuit Kooypunt naar onze opslagruimtes toe!

Voordelen van Bert’s Boxxopslagruimte kooypunt

Bij Bert’s Boxx hebben we enkele prettige garanties voor u:

  • De eerste maand huur is gratis
  • Wij zijn alle dagen open
  • U ontvangt vijf gratis verhuisdozen
  • De inhoud van de opslagruimte staat droog, veilig en schoon
  • Ruimtes van 1 tot 36 vierkante meter

Kom nu vanuit Kooypunt naar ons

Bert’s Boxx helpt u graag aan tijdelijke opslag. Wilt u meer weten? Bel dan naar 06-25505272. Of stuur een mail naar info@bertsboxx.nl. Ook voor u hebben wij een opslagruimte dichtbij Kooypunt!