Zeer dichtbij

Wist u dat Bert’s Boxx een opslagruimte zeer dichtbij Den Oever heeft? Wij zitten namelijk al sinds 2009 in Hippolytushoef. U bent vanuit Den Oever in nog geen tien minuutjes bij ons. Iedereen kan bij ons een opslagruimte huren. Particulieren en bedrijven. Ook de grootte van uw tijdelijke opslag kunt u zelf bepalen. Wij bieden self storage aan van 1 tot 36 vierkante meter groot. Wilt u ook een veilige opslagruimte? Waar alleen u in kunt? En uw spullen schoon en droog in staan? Neem dan snel contact op met Bert’s Boxx via onderstaande contactgegevens.

Onze opslagruimte is dichtbij Den Oever

Hoe heerlijk is het om een opslagruimte te hebben waar u te allen tijde terecht kunt. Bij Bert’s Boxx kan het. Ten eerste omdat Den Oever heel dichtbij Hippolytushoef ligt. Ten tweede omdat u op vrijwel elk moment van de dag uw self storage in kunt. Van 6.00 uur tot 23.00 uur. Om bij uw tijdelijke opslag te komen, gebruikt u allereerst een code voor de overheadeur en dan de unieke sleutel op het unieke slot. Wist u dat u 1 maand huur gratis krijg van Bert? En dat is nog niet alles. U krijgt er zelfs 4 gratis verhuisdozen bij! Wacht dus niet langer. Bel Bert voor een afspraak en rijd dan vanuit Den Oever naar Hippolytushoef. Er staat een opslagruimte voor u gereed!

Opzeggen

Iedereen wil graag heel zeker weten dat hun spullen veilig staan. Bij Bert’s Boxx self storage is dat het geval. De opslagruimte die wij u bieden is schoon, droog en op een goede temperatuur. Is de ruimte niet meer nodig? Omdat u intrek kunt nemen in uw nieuwe woning in Den Oever? Of bent u terug uit het buitenland? Wat de reden ook is: u kunt uw opslagruimte altijd opzeggen. Doe dit wel voor de 16e van de maand. Anders wordt de volgende maand al automatisch meegenomen. Natuurlijk krijgt u na afloop van de huurperiode uw borg terug. En klaar is Kees!

Redenen voor een opslag

Waarschijnlijk heeft u al helemaal in kaart waar u de tijdelijke opslag voor wilt gebruiken. opslagruimte Den OeverMaar misschien kunnen wij u nog op extra idee├źn brengen. De opslagruimte nabij Den Oever kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor:

  • Uw (tuin)meubelen uit Den Oever
  • Kerst-, Pasen- en Carnavalspullen
  • Vakantie-uitrusting (ski’s, duikplank, tent, etc.)
  • Winter- en zomergarderobe
  • Stalling van uw motor, hometrainer, etc.

Kies ook voor Bert’s Boxx

Wilt u ook een opslagruimte huren? Maak dan snel een afspraak bij Bert’s Boxx. Bel naar 06-25505272 of stuur een mail naar info@bertsboxx.nl. Kies ook voor de betrouwbaarste opslagruimte nabij Den Oever!