Voor al uw spullen

Voor al uw spullen hebben wij de beste opslagruimte nabij Wieringerwerf. Bert’s Boxx zit namelijk in Hippolytushoef. Al sinds 2009. Vanuit Wieringerwerf bent u in nog geen twintig minuten bij Bert’s Boxx in Hippolytushoef. Jarenlang zijn wij al het begrip in die regio als het om betrouwbare self storage gaat. Bij ons vindt u tijdelijke opslag in diverse maten. U kunt een opslagruimte huren van 1 tot 36 vierkante meter. Bent u ook op zoek naar een opslagruimte bij een betrouwbaar bedrijf? Kom dan snel naar Bert’s Boxx.

Een opslagruimte nabij Wieringerwerf is de oplossing

Heeft u ook zo veel extra spullen staan? Thuis of in uw bedrijf? Een zolder of kelder is niet al te groot. En een magazijn zit, ook in Wieringerwerf, stiekem heel snel vol. Kies daarom voor een externe opslagruimte. De tijdelijke opslag van Bert’s Boxx kunt u net zolang huren als u wenst. Als u een maand huurt krijgt u ook 1 maand huur gratis van Bert.  Wist u dat al? U krijgt er zelfs nog vier verhuisdozen gratis bij. Kies daarom voor onze self storage. Zo heeft u thuis of in uw bedrijf in Wieringerwerf weer meer ruimte. En heeft u geen omkijken meer naar uw spullen. Ze zijn staan veilig, schoon en droog bij ons. Kortom, een opslagruimte huren is de oplossing voor u!

Wanneer opslaan niet meer nodig is

Onze opslagruimte, minuutjes van Wieringerwerf af, kunt u huren zolang u wenst.Is de opslagruimte niet langer nodig? Dan geeft u dat gewoon bij ons aan. Doe dat wel voor de 16e van de maand dat u het opzegt. Anders pakt de automatische incasso de volgende maand ook nog mee. En dat zou zonde zijn. U neemt uw spullen weer mee terug naar Wieringerwerf, levert de sleutels in en ontvangt de borg terug. Wij hebben uw spullen al die tijd beveiligd, schoon en droog gehouden in de opslagruimte. Dat klinkt goed hè? Kom ook snel een opslagruimte huren!

Wat kunt u zoal opslaan?

opslagruimte WieringerwerfIn onze opslagruimte kunt u onder andere de volgende spullen opslaan:

  • Meubelen
  • Promotiemateriaal
  • Seizoen- en feestgerelateerde producten
  • Hobbyspullen
  • Voorraad

Bel Bert’s Boxx

Kortom, wat u ook kwijt wilt uit Wieringerwerf; in onze self storage past alles. Bel vandaag nog naar Bert’s Boxx voor meer informatie. Dat kan via 06-25505272. Uw vraag of verzoek kan ook gemaild worden naar info@bertsboxx.nl. Wij hebben opslagruimte nabij Wieringerwerf!